Mert Aslan yeni koleksiyonunu tanıttı...

Stil Danışmanı Mert Aslan, aDL işbirliğiyle Marakeş gezisinden ilham alarak hazırladığı yeni koleksiyonunu önceki gün Pera Palace Hotel’de tanıttı.

Zamansız koleksiyonlarıyla dikkatleri çeken ünlü stilist ve moda editörü Mert Aslan’ın Marakeş gezisinden ilham aldığı, adL için stilize ettiği "Night Zoom Styled By Mert Aslan’’2018 İlkbahar-Yaz koleksiyonu tanıtımında en çok çiçekli elbiseler ve İspanyol sıcaklığını yansıtan kırmızı tasarımlar ilgi gördü. Aurascoproject’in sahibi koordinatör Zehra Moler'in organizasyonunu üstelendiği lansmanda İlham Gencer’e şarkılarıyla Zeynep Özyılmazel eşlik etti. Düzenlenen davete Demet Sabancı, Işıl Reçber, Yasemin Özilhan, Füsun Kuran, Etel Baler ve Bahar Şer gibi cemiyet hayatının seçkin hanımları katıldı.

Mert Arslan yeni koleksiyonunu tanıttıStil Danışmanı Mert AslanPera Palace HotelaDLNight Zoom Styled By Mert Aslan

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.