Gözde Dizdar-Burak Alcan-Tuğçe Alcan-Eser Cevahir-Gizem Cevahir-Hülya Şendir-Onur Yegin-Betül Yegin-Demet Taşkın-Cenab Taşkın
Dernek, Hatay’daki eğitim tesislerinin yeniden inşa edilmesine katkı sağlamak için başlattığı bağış kampanyasına hız kesmeden devam ediyor.
Nur Uysal-Necip Uysal-Sedat Elik-Lerzenur Elik-Saadet Ocakoğlu-Hamiyet Atasoy-Yasemin Sapan İleri-Pınar Başdemir-Uğur Uğurlu-Seda Şahin-Özlem Munise Kaynak-Gizem Cevahir-Begüm Uğurlu-Betül Yegin
Bu kapsamda, dernek üyeleri ve gönüllüleri tarafından Hatay’da bir ekolojik okul yapımına destek amacıyla düzenlenen iftar yemeği etkinliği büyük ilgi gördü. Kille Restoran’da gerçekleştirilen iftar yemeğine katılım gösterenler, ücretli olarak düzenlenen etkinlikte topladıkları bağışlarla okulun yapımına katkı sağladılar. Toplanan tüm gelir, Hatay’daki ekolojik okulun yapımına yönlendirilecek.
Hayaller Gerçek Olsun Derneği Başkanı Gizem Cevahir, etkinlikte yaptığı konuşmada, bir yıl önce temeli atılan ilköğretim okulunun açılışının bayramdan sonra yapılacağını duyurdu. Cevahir, "Bu akşamki desteklerinizle okulun tüm ihtiyaçları karşılanarak, öğrencilerimizin hizmetine sunulacak. Katkı sağlayan herkese teşekkür ederim," dedi.
Dernek, Hatay Defne’de hayata geçireceği bu okul projesiyle, depremzedeler için eğitim imkanları yaratmayı ve bölgedeki sürdürülebilir okul anlayışını yaygınlaştırmayı hedefliyor.
Yorumlar (0)