Hawaiian Tropic Rüzgarı Boğaz’da Esti...

Brands and More, baharın coşkusunu Hawaiian Tropic Alışveriş Şenliği ile kutladı. Mandarin Oriental Bosphorus Istanbul’da gerçekleşen renkli davet, TOÇEV yararına düzenlenerek çocukların eğitimine katkı sağladı.

Hawaiian Tropic Rüzgarı Boğaz’da Esti...

Volkan Özdemir-Aslı Özdemir-Özlem Yıldız-Kadriye Olgar-Gülay Kamaz-Demet Şener-Aslı Enver 

Aslı Özdemir organizasyonuyla hayata geçen etkinlikte; moda, güzellik, dekorasyon, kozmetik gibi çeşitli markalarının stantları, eğlenceli şovlar ve ilham verici söyleşiler bir araya geldi. Romu Ristorante’nin katkılarıyla ve Gaok Events’in özenle hazırladığı Hawaiian Tropic konseptiyle gün boyu süren programda katılımcılar alışveriş keyfi yaparken, aynı zamanda alanında uzman isimlerin bilgi dolu söyleşisine katıldı. Leaf Co’nun harika çiçekleriyle süslenen alan baharı İstanbul’a getirdi.

Ünal Güner, Ayşe Tolga, Esra Ezmeci, Hülya Kayhan, Tuna Tüner ve Ela Çankaya’nın gerçekleştirdiği söyleşiler, konuklar tarafından büyük ilgiyle takip edildi.

Etkinliğe katılarak destek veren ünlü isimler arasında ise Aslı Enver, Aslıhan Doğan Turan, Güzide Duran, Demet Şener, Açelya Akkoyun, Buse Varol, Fatih Ürek, Feyza Civelek, Özlem Yıldız, Wilma Elles, Tuğba Özerk, Şebnem Schaefer, Ivana Sert, Kadriye Olgar, Gülay Kamaz, Esin Yağmurdereli, Zeynep Mansur, Gizem Hatipoğlu, Merve Aydın yer aldı.

Kalabalık katılımın yaşandığı şenlikte ziyaretçiler hem alışverişin hem de eğlencenin keyfini çıkardılar.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış