Bizim Çocuklarımız Derneği’nin 2019’da Ki İlk Yemeği...

Bizim Çocuklarımız Derneği, 2019 yılının ilk yemeğini, Nişantaşı Develi Restaurant’ta iş, cemiyet ve sanat dünyasından katılımcıların olduğu nezih bir öğle yemeği ile gerçekleştirdi.

Bu öğle yemeğinin bir özelliği de gazeteci yazar Kürşat Başar davete katılan konuklara kitaplarını imzalayıp hediye etti. Öğle yemeği Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sinem Nefesoğlu'nun teşekkür konuşmasıyla başlarken ev sahipliği yapan mekanın sahibi Nuri Develi'de dernekten ücret almadı. Tüm gelirin derneğe bağışlandığı davette dernek başkanı Sinem Nefefoğlu katkılarından dolayı Nuri Develi ve Kürşat Başar'a pilaket taktim etti. İnşaatı süren üçüncü okullarını Eyüp bölgesinde yapan derneğin yemeğinde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'da kısa bir konuşma yaparak katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Bizim Çocuklarımız Derneği’nin 2019’da Ki İlk YemeğiNişantaşı Develi RestaurantNuri DeveliPervin ErsoyBizim Çocuklarımız Derneği

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.