Üç Yıl Sonra İlk Kez Sahnede...

Mehmet Ali Erbil, üç yıl sonra ilk kez sunucu olarak Belarus’ta sahneye çıktı. Erbil, eskisi gibi yaptığı esprilerle dolu şovuyla herkesi güldürmeyi başardı

Üç Yıl Sonra İlk Kez Sahnede...

Üç Yıl Sonra İlk Kez Sahnede...

Sağlık sorunları nedeniyle yaklaşık üç yıl aradan sonra ilk kez sunuculuk yapan Mehmet Ali Erbil, eski sahne şovu performanslarından hiçbir şey kaybetmediğini gösterdi. Mali, yaptığı esprilerle salondaki davetlilerin yanı sıra sahnedeki şarkıcı Serkan Kaya ve orkestrasını da gülmekten kırıp geçirdi.

‘Sen Çok Yaşa Mali’

Belarus’un başkenti Minsk’teki Double Tree by Hilton Otel & Casino’da konser veren Serkan Kaya, sunucu Mehmet Ali Erbil’in anlattıklarına dakikalarca kahkaha attı. Erbil’e gülmekten bir süre şarkı söylemeyen ve güldükçe de gözlerinden yaş gelen Kaya ¨Sen çok yaşa Mali¨ diyerek sanatçıyı alkışladı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış