Hababama Özel Plato Kuruldu...

7’den 70’e tüm Türkiye’nin hayranı olduğu Hababam için sabırsızlanan sinemaseverlerin heyecanlı bekleyişi başladı.Çekimleri 4 haftada Kıbrıs'ta gerçekleştirilen film, 20 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak.

Hababama Özel Plato Kuruldu...

Hababama Özel Plato Kuruldu...

Zengin kadrosuyla Hababam efsanesi ve ruhunu günümüze taşıyan Yaz Oyunları için özel plato kuruldu. 3500 figüranın kullanıldığı sahneler de 250 kişi teknik ekip çalıştı.Yavru Vatan KKTC'nin doğal güzellikleri arasında tamamlanan çekimlerde oyuncular gidiş ve geliş için özel uçak kiralandı.Türkiye'de çekilen sahneler içinde bütünlüğün bozulmaması adına KKTC'den oyuncular İstanbul'a getirildi. Her aşaması büyük bir gizlilikte tamamlanan film için ön hazırlık ve araştırma süreci de itinayla yapıldı. Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filminin oyuncu kadrosunda Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Yusuf Çim, Fırat Albayram, Hakan Meriçliler, Giray Altınok, Deniz Akkaya, Öykü Çelik, Loughnan, Mert Denizmen, Reyhan Ulu Ekinci, Doğan Akdoğan ve onur konuğu Mehmet Ali Erbil gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Film, 20 Kasım Cuma günü sinemaseverlerle buluşuyor.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış