Taşçı Performansıyla Büyüledi

Ünlü şarkıcı Tan Taşçı önceki gece Jolly Joker Alaçatı'da sahne aldı. "Bana Aşktan Söz Etme" albümünün çıkış şarkısı "Aşksa Gel" ile sahnesinin açılışını yapan Taşçı, kendisini dinlemeye gelen yüzlerce hayranını muhteşem sahne performansıyla büyüledi.

Taşçı Performansıyla Büyüledi

Taşçı Performansıyla Büyüledi

Akıllara kazınan şarkılarından "Sevmek Yetmiyor Bazen", "Paşa Paşa" gibi bir çok şarkıyla sevenlerini ayağa kaldıran Tan Taşçı, sesinin yanı sıra dansı ile de ilgi odağı oldu. Tan Taşçı'nın seslendirdiği bütün şarkılara eşlik eden sevenleri Jolly Joker Alaçatı'da dev bir koro oluşturdu. Taşçı performansının ilk yarısını bir hayranının isteği üzerine "Geçer" şarkısını sonlandırdı.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Tan Taşçı "Rica Ederim" şarkısı ile kapanışı yaptı. Hayranlarının yoğun isteği üzerine tekrar sahneye çıkan Tan Taşçı "Yıldızlarda Kayar" şarkısıyla bis yaptı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış