Tan Taşçı Erken Yılbaşı Kutlaması İçin Bodrum'da Sahnedeydi...

Tan Taşçı, dün akşam Bodrum Belediyesi'nin bu yıl ilk kez, "Happy Love Year Party" konseptiyle başlattığı yeni yıl kutlamaları kapsamında Bodrum Belediye Meydanı'nda sahnedeydi.

Tan Taşçı Erken Yılbaşı Kutlaması İçin Bodrum'da Sahnedeydi...

Tan Taşçı Erken Yılbaşı Kutlaması İçin Bodrum'da Sahnedeydi...

Başarılı geçen yaz turnesinin ardından yaşamını sürdürdüğü Bodrum'da kış sezonunun ilk konserini veren başarılı sanatçı keyifli bir konsere imza attı. Bodrumlu hemşerileri ile sahnede buluşmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Tan Taşçı, aralıksız 2 saat sahnede kaldı. Repertuarında "Yalan", "O'na Söyle", "Rica Ederim", "Cumartesi" gibi fenomenleşen şarkılarının yanı sıra proje albümlerde yorumladığı ve sahnesine özel seçtiği coverlara da yer veren Taşçı, 15.000 Bodrumlu ile erken yılbaşı kutlaması yaptı. Tan Taşçı, 31 Aralık gecesi yeni yılı Kıbrıs Nuh'un Gemisi'nde karşılarken, Ocak ayında "Söz&Müzik: Tan Taşçı" tunesinin Anadolu ayağı için yollarda olacak.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Fatal error: Call to a member function rowCount() on boolean in /home/bimagazin/domains/bimagazin.com/public_html/includes/ilgili.php on line 26