Özlem Mekik “Food & Workshop Arena ” İle İstanbul Festivali’ne Katıldı...

Türkiye’nin en geniş kapsamlı ve uzun soluklu etkinliği olan İstanbul Festivali 23 Temmuz’da Festival Park Yenikapı’da gerçekleştirildi.

Özlem Mekik “Food & Workshop Arena ” İle İstanbul Festivali’ne Katıldı...

Özlem Mekik “Food & Workshop Arena ” İle İstanbul Festivali’ne Katıldı...Yirmi üç gün boyunca gün boyu süren festivalde gastronomiden sanata birçok aktivite izleyicileriyle buluştu. Aşçılar Derneği’nin Şef Özlem Mekik’in moderatörlüğünde katıldığı "Food & Workshop Arena"da birbirinden değerli şefler "Bir İstanbul Mozaiği - Dünden Bugüne İstanbul Yemekleri" ile İstanbul yemeklerini pişirip, katılımcılara tattırdı.

"Festivalde "Dünden Bugüne İstanbul Yemekleri"

Aşçılar Derneği’nin "Bir İstanbul Mozaiği - Dünden Bugüne İstanbul Yemekleri" ile yer aldığı İstanbul Festivali Food & Workshop Arena’da Eyüp Kemal Sevinç, Elif Korkmazel, Maria Ekmekçioğlu, Doğa Çitçi, Rafet İnce, Şenol Özbay, Ayvaz Akbacak İstanbul yemekleri temalı workshopları ile keyifli sunumlar gerçekleştirdi. Moderatörlüğünü Özlem Mekik’in yaptığı Food & Workshop Arena, yüzlerce lezzet tutkununu bir araya getirdi.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış