İmza Gününde Hayranlarıyla Buluştu...

Kıraç, yeni albümü “Beni Ben Yapan Şarkılar”ın imza gününde hayranlarıyla bir araya geldi. Sanatçı, önceki gün Kadıköy Mephisto’da gerçekleşen etkinlikte, yeni albümünü imzalarken, hayranlarından gelen soruları yanıtladı ve onlarla sohbet etti. Kıraç, engelli hayranı İrem ile “Karakaş Gözlerin Elmas” şarkısını seslendirdi.

Ünlü rock’çının müziğe aşık olmasına neden olan şarkıları cover’ladığı 11. albümü, "Gülpembe", "Aldırma Gönül", "Tamirci Çırağı", "Resimdeki Gözyaşları", "Aynalar", Erkut Taşkın’ın romantik şarkısı "Beyaz Ev" gibi döneminin hit şarkılarını barındırıyor.

GülpembeAldırma GönülTamirci ÇırağıResimdeki GözyaşlarıAynalarErkut TaşkınBeyaz Evİmza Gününde Hayranlarıyla BuluştuKıraç

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.