İmza Gününde Hayranlarıyla Buluştu...

Kıraç, yeni albümü “Beni Ben Yapan Şarkılar”ın imza gününde hayranlarıyla bir araya geldi. Sanatçı, önceki gün Kadıköy Mephisto’da gerçekleşen etkinlikte, yeni albümünü imzalarken, hayranlarından gelen soruları yanıtladı ve onlarla sohbet etti. Kıraç, engelli hayranı İrem ile “Karakaş Gözlerin Elmas” şarkısını seslendirdi.

İmza Gününde Hayranlarıyla Buluştu...

İmza Gününde Hayranlarıyla Buluştu...

Ünlü rock’çının müziğe aşık olmasına neden olan şarkıları cover’ladığı 11. albümü, "Gülpembe", "Aldırma Gönül", "Tamirci Çırağı", "Resimdeki Gözyaşları", "Aynalar", Erkut Taşkın’ın romantik şarkısı "Beyaz Ev" gibi döneminin hit şarkılarını barındırıyor.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış