Dilan Çıtak: ''Babam Sıkı Bir Tavla Tutkunu''

Yaz başında çıkardığı yeni single "Malesef" ile müzik listelerini kasıp kavuran ve yaz aylarına damgasını vuran Dilan Çıtak, önceki gün Azka Yaz Konserleri kapsamında Azka Otel'de sahne aldı.

Konser boyunca şarkıları ve yorumu ile kendisini dinlemeye gelen misafirlerine doyumsuz bir gece yaşatan Çıtak, şarkı aralarında seyircilerle sohbette etti.

Babası İbrahim Tatlıses'in sıkı bir tavla tutkunu olduğunu dile getiren Çıtak, ''Bense hiç bilmem bildiğim tek tavla kız tavlası onuda babam benle oynamıyor. Öğren de gel diyor. Bazen aradığımda ekmeğimi taştan çıkarıyorum kızım diyor bana. Bunu ilk başlarda anlamıyordum ama artık anlıyorum. Tavlada bileğini büken azdır. Bu gidişle yakında bende öğreneceğim.'' diyerek herkesi tebessüm ettirdi.

dilan çıtak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.