'Şarkıcılığı Bıraksam Mı?'

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, önceki akşam annesi Işıl Çıtak ile Nişantaşı’ında Markus adındaki Golden Retriever cinsi köpeğini gezdirirken görüntülendi.

'Şarkıcılığı Bıraksam Mı?'

'Şarkıcılığı Bıraksam Mı?'

Şarkıcılığın yanında birde güzellik merkezi olan Tatlıses, "Gerçekten bu işler zor işler. İnsanların ayaklarını, ellerini güzelleştiriyoruz. Bu aralar çok talep var. Randevulara yetişemiyoruz. Şarkıcılığı bıraksam mı acaba?" diyerek espri yaptı. Dilan Çıtak Tatlıses’in köpeğinin dövmesini koluna yaptırması ise dikkatlerden kaçmadı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış