Geçtiğimiz gün Artgalerim’de gerçekleşen "COLOUR STORIES" adını; katılımcı Sanatçıların farklı cümleler ile ifade ettikleri hikayelerin renklerinden aldı.
Özgün figür ve renk kullanımı ile algılarımızın ezberini bozan Ali Elmacı’nın, farklı materyal ve canlı renk kullanımı ile kendine has tarzı olan Ardan Özmenoğlu’nun , eserlerinde geometri ve motifi benzersiz renk geçişleri ile illüzyonlaştıran Ekrem Yalçındağ’ın ve renk ile bağını cesur ifade tekniği ile birleştiren Şeyda Cesur’un ölümsüz eserlerine ilgi bir hayli yoğundu.
Açılışı ziyaret edenler arasında yer alan sanatsever, Sevan Bıçakçı, Ayşegül Çoruhlu, Levent Erden, İzzet Öz, Aylin Seyhan Gücüm, , Serkan Bali, isimler, eserleri dikkatle inceleyip Sanatçılar ve Artgalerim ekibinden de bilgi almayı ihmal etmedi. Sanatın korunması ve paylaşılması bilinci ile bir çok platformda önemli yeri olan ArtGalerim ; "COLOUR STORIES" sergisine tüm sanatseverleri bekliyor.