Bize Armağanı Olan Cumhuriyet İçin Ona Minnetarız...

Şarkıcı Fatih Ürek önceki gece Jolly Joker Ankara'da sahne aldı. Sahnesine hızlı bir başlangıç yapan Ürek, "Tak Tak" şarkısı ile performansına başladı.

Şarkılarını seslendirirken hayranları ile sohbet de eden şarkıcı, "Sıradaki şarkımız en büyük Türk Atatürk için." diyerek Ulu Önderimiz'in en sevdiği "Vardar Ovası" türküsünü seslendirdi. Ardından konuşmaya devam eden Ürek, "Bize armağanı olan Cumhuriyet için ona minnettarız." dedi. Jolly Joker Ankara'daki sahnesinde son şarkı olarak, "Hadi Hadi" parçasını seslendiren Fatih Ürek sahnesini alkışlar eşliğinde noktaladı.

fatih ürekjolly jokerankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.