Bize Armağanı Olan Cumhuriyet İçin Ona Minnetarız...

Şarkıcı Fatih Ürek önceki gece Jolly Joker Ankara'da sahne aldı. Sahnesine hızlı bir başlangıç yapan Ürek, "Tak Tak" şarkısı ile performansına başladı.

Bize Armağanı Olan Cumhuriyet İçin Ona Minnetarız...

Bize Armağanı Olan Cumhuriyet İçin Ona Minnetarız...
Şarkılarını seslendirirken hayranları ile sohbet de eden şarkıcı, "Sıradaki şarkımız en büyük Türk Atatürk için." diyerek Ulu Önderimiz'in en sevdiği "Vardar Ovası" türküsünü seslendirdi. Ardından konuşmaya devam eden Ürek, "Bize armağanı olan Cumhuriyet için ona minnettarız." dedi.
Jolly Joker Ankara'daki sahnesinde son şarkı olarak, "Hadi Hadi" parçasını seslendiren Fatih Ürek sahnesini alkışlar eşliğinde noktaladı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış