Bağış ailesinden geleneksel iftar...

Eski Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakareci Egemen Bağış ve eşi Beyhan Bağış Darülaceze’de iftar yemeği verdi. 14’üncüsü düzenlenen iftar programına ünlü isimler, iş, sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda isim ve farklı din temsilcileri katıldı.

İftar öncesi Darülaceze sakinleriyle bol bol sohbet eden Egemen ve Beyhan Bağış çifti, konuklarını Darülaceze girişinde karşıladı. Programda okunan dualarla birlikte oruçlar açıldı. Öte yandan Darülaceze bahçesine kan bağışları için Kızılay çadırı kuruldu.

Bağış ailesinden geleneksel iftarEski Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakareci Egmen BağışBeyhan BağışDarülacezeEgmen Bağış

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.