Yüzükler Takıldı...

Çıkardığı yeni teklisi 'Yapay Zeka' ile müzik listelerine iddialı bir giriş yapan Caroline Yılmaz çifte mutluluk yaşadı.

Yüzükler Takıldı...

Yüzükler Takıldı...

Türkan Şoray'a olan benzerliği ile tanınan iş insanı ve sanatçı Caroline Yılmaz ve iş insanı Ramiz Özbay, Fuat Paşa Yalısı'nda aile ve yakın dostları arasında gerçekleştirilen törenle nişanlandı. Yüzükleri damadın babası iş insanı Yılmaz Özbay taktı. Baba Özbay, yaptığı konuşmada "Ramiz ve Caroline 10 yıldır arkadaşlardı. Arkadaşlıkları aşka dönüştü. Buna aileler olarak bizler de memnun olduk. Caroline'i kızımız gibi seviyoruz" diyerek mutluluklar diledi. Caroline Yılmaz'ın nişan tuvaleti ünlü modacı Siren Ertan imzalıydı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış