Yurdaer Okur: “Asla Büyük Bir Şöhret Peşinde Olmadım ”...

Yayınlandığı ilk günden itibaren dikkatleri üzerine çeken ‘Yargı’ dizisinin oyuncularından Yurdaer Okur, Hakan Gence’ye konuştu.

Yurdaer Okur: “Asla Büyük Bir Şöhret Peşinde Olmadım ”...

Yurdaer Okur: “Asla Büyük Bir Şöhret Peşinde Olmadım ”...Yeni tanıştığı insanların ilk etapta kendisinden çekindiğini söyleyen yetenekli oyuncu, "İnsanlar beni tanıdıkça ne kadar cana yakın, mütevazi biri olduğumu söylüyorlar" dedi.

Oyunculuğun hayatına olan etkilerinden de bahseden Okur "Metroya binerken özgürlüğün biraz kısıtlanmış oluyor. Özel hayatına çok dikkat etmen gerekiyor" diye devam etti. Asla büyük bir şöhret peşinde olmadığını söyleyen oyuncu sözlerini "Sadece işimi iyi yapmaya, işimle konuşulmaya çalıştım. Aşırı dikkat ettim, bütün karakterlerin derinlemesine indim. Ama bu dönemde oyuncunun takipçisine göre cast yapmaya başladılar. Bu doğal bir süreç ama ne kadar kalıcı ne kadar etki yaratacak, o tartışılır" diye sürdürdü.

‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ yeni bölümüyle her cuma saat 14.00’te Hürriyet YouTube kanalında yayında.

Link: https://youtu.be/_RHBdh8siaI

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış