Yıllarca Ekmek Paramı Sizler Sayesinde Kazandım...

Türk müziğinin yaşayan efsanesi Cengiz Kurtoğlu, önceki gece Jolly Joker Ankara'da sevenleriyle buluştu.

Yıllarca Ekmek Paramı Sizler Sayesinde Kazandım...

Yıllarca Ekmek Paramı Sizler Sayesinde Kazandım...

Ünlü sanatçı, performansına sevilen parçalarından 'Yorgun Yıllarım' şarkısıyla başladı. Repertuvarında arabesk müziğinin yanı sıra Karadeniz türküleri ve oyun havalarına da yer veren Kurtoğlu, kendisini dinlemeye gelen binlerce müziksevere unutulmaz bir gece yaşattı.

Programın sonlarına doğru sahnede hayranlarına seslenen başarılı sanatçı, '' Yazıp seslendirdiğim bütün şarkılar sizler için. Beni her zaman destekleyip dinlediniz. Yıllarca sizler sayesinde ekmek paramızı kazandık. Hepinize çok teşekkür ediyorum'' diyerek duygularını dile getirdi. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Cengiz Kurtoğlu, muhteşem geceyi ''Sana Gelirim'' şarkısıyla noktaladı.


Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış