Yıldız Asyalı Zombi Oldu...

Komedi türündeki zombi filmi “Aylak Takımı”nın çekimleri tamamlandı. Filmin başrolünü üstlenen Yıldız Asyalı, zombi rolünde seyirci karşısına çıkacak.

Yıldız Asyalı Zombi Oldu...

Yıldız Asyalı Zombi Oldu...

Yıldız Asyalı, zombi filmi "Aylak Takımı" ile setlere döndü. Komedi türündeki filmin çekimleri Bodrum’da 4 haftada tamamlandı. Yapımcılığını Cinephone Entertainment’dan Enis Özkan ve Murat Çiçek’in üstlendiği, senaryosunu ise İlkay Kök’ün yazdığı filmin oyuncu kadrosunda Tuna Arman, Zeynep Batur, Mert Topuz ve Hazan Damla Canbaz da yer aldı.

Laboratuvarda Patlama...

Yönetmen koltuğunda Can Sarcan’ın oturduğu "Aylak Takımı", yaz okulundaki laboratuvarda meydana gelen patlama sonrası öğretmen ve öğrencilerin zombiye dönüşmesiyle başlayan komik olayları beyazperdeye taşıyacak. Filmin vizyon tarihi ise normalleşme sürecinde sinema salonlarının açılmasına bağlı olarak belirlenecek.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış