Yeni yaşa mutluluk dolu kutlama

Sarsılmaz Silah Sanayi’nin patroniçesi Ala Sarsılmaz, doğum gününü geçen yıl evlendiği eşi İsmail Kaya, kızları Diba ve Mina ile birlikte kutladı.

Yeni yaşa mutluluk dolu kutlama

Yeni yaşa mutluluk dolu kutlama

Sarsılmaz Silah Sanayi’nin patroniçesi Ala Sarsılmaz, doğum gününü geçen yıl sürpriz bir şekilde evlendiği eşi İsmail Kaya, kızları Diba ve Mina ile birlikte kutladı. Şık bir akşam yemeği yiyen aile ardından doğum günü pastasını Ala Hanım'la birlikte üfledi. İsmail Bey ve Ala Sarsılmazın fotoğraf karelerindeki sevgi dolu bakışları ise dikkatlerden kaçmadı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış