“Vizyon, İnovasyon, Motivasyon" Semineri...

Marka ve Teknoloji Danışmanı Ecehan Ersöz, Monik İpekel’in Danışma kurulu başkanlığını yaptığı Şişli Meslek Yüksek Okulu'nun son sınıf öğrencileri için "Vizyon, İnovasyon, Motivasyon" semineri gerçekleştirdi.

 “Vizyon, İnovasyon, Motivasyon" Semineri...

 “Vizyon, İnovasyon, Motivasyon" Semineri...

Ersöz iş dünyasında dijitalleşme, yapay zeka ve robot teknolojileri önem kazanmaya devam ettiğini belirtti. Teknoloji ve bilimdeki gelişmeler, iş dünyasını değiştirirken çalışanlarında farklı yetkinlikler kazanmaları gerektiğini öğrencilere iletti. Dijital yetkinlik kazanma, yaratıcı düşünce geliştirme, duygusal zeka ve tasarım odaklı düşünme iş dünyasının beklentileri arasında.

Ersöz, seminerde öğrencilere kendi güçlü yönlerini keşfederek vizyonlarını geliştirmeleri, yaratıcı düşünce geliştirme yoĺları ve yeni fikirleri teknoloji ile bir araya getirme konusunda bilgiler verildi.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış