Vaktimi Leon’a Ayırıyorum...

Son günlerde Talat Bulut'la yaşadığı polemikle dikkatleri çeken Hande Ataizi, oğlu Leon'la Nişantaşı'ndaki bir parkta objektiflere yansıdı.

Vaktimi Leon’a Ayırıyorum...

Vaktimi Leon’a Ayırıyorum...

Oğlunu bindirdiği bir oyuncakta döndürerek eğlendiren oyuncu son dönemde Talat'la yaşadığı polemiği uzatmamak için konuşmama kararı aldığını söyledi. Kendisine rol teklif edilen Yasak Elma dizisinden halen olumlu bir geri dönüş alamadığını da sözlerine ekleyen Ataizi "Bu sıralar vaktim varken zamanımı Leon'a ayırıyorum her gün parka gidip eğleniyoruz" dedi.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış