Usta Sanatçıyı Andı...

Başarılı şarkıcı Ceylan Ertem, önceki akşam Jolly Joker İstMarina Kartal 'da sevenlerine akıllardan silinmeyecek bir konser verdi.

Usta Sanatçıyı Andı...

Usta Sanatçıyı Andı...

Kendi şarkılarının yanı sıra Neşet Ertaş’ın eserlerine de yer veren başarılı şarkıcı," Şimdi Neşet Ertaş’dan bir eser okuyacağım. Kendisi gelmiş geçmiş en büyük sanatçı . Onu gerçekten çok seviyorum. Buradan ona selam gönderelim. Ruhu şad olsun." diyerek usta ismi andı.Yaklaşık iki saat sahne alan başarılı şarkıcı söylediği şarkılar ve sahne performansıyla büyük beğeni aldı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış