Ünlülerin Challenge Sevdası...

İş hayatının ünlü isimlerinden Erdinç Acar, Melda Kamhi Kosif, Melisa Mutlu ve Yasemin Masis sosyal medyada başlayan ''riddle challenge'' akımına katıldı. Sosyal medya kullanıcılarının birbirlerine bilmece sorması ve yanlış cevap verilmesi durumunda bilmeceyi soran kişinin istediği bir fotoğrafının paylaşılması ile gerçekleşen chalenge’da soruyu doğru bilemeyenler hızla artıyor.

Ünlülerin Challenge Sevdası...

Ünlülerin Challenge Sevdası...

Sosyal medyada yeni başlayan ''riddle challenge'' akımına katılan ünlülerden Erdinç Acar, chalenge'da bilmeceyi doğru bilemedi. Ardından bilmeceyi Melda Kosif'e yönlendirdi. Erdinç Acar'ın bilmecesi şu şekilde '' Saat 7:00. Uyuyorsun ve aniden kapıya çalıyor. Kapının ardında kahvaltı için gelen aileniz var. Buzdolabında ekmek, süt (pastörize), meyve suyu ve bir kavanoz çilek reçeli vardır. Önce ne açacaksın?'' Melda Kosif’in bilmece sonucu merakla bekleniyor.

Ünlülerin Challenge Sevdası...


Ünlülerin Challenge Sevdası...


Ünlülerin Challenge Sevdası...


Ünlülerin Challenge Sevdası...


Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış