Uludağ’a Ünlüler Akın Etti...

Türkiye genelinde Yeni yıl kutlamaları geçmiş yıllara göre sakin ve sessiz geçmesi beklenirken, Türkiye'nin zirve noktalarından biri olan kış turizmin gözde merkezi Uludağ’da hareketli ve eğlenceli geçti. Uludağ’da dağın popüler otellerinden My Mountain Ağaoğlu, Grand Yazıcı, Alkoçlar ve Le Chalet Yazıcı otel geçen yıl olduğu gibi bu yılda yılbaşında misafirlerini en iyi şekilde ağırladılar.

Uludağ’a Ünlüler Akın Etti...

Uludağ’a Ünlüler Akın Etti...Ali Ağaoğlu-Alin Ağaoğlu-Bahar Yazıcı Şer-Ozancan Şer-Ozan Şer-Gülşah Alkoçlar-Ender Alkoçlar-Elif İnci Aras- Barış Baran Aras

Alkoçlar Otel’in sahibi Ender Alkoçlar eşi Gülşah Alkoçlar sezona hızlı girerken bu yıl otellerinin önündeki alanı teras cafeye çevirerek muhteşem manzarası ve taş fırını ile tatilcilerin gözde adresi oldu.

Yazıcı Otelleri’nin sahibi Hayri Yazıcı rahatsızlığından dolayı Bursa’daki evinde istirahat ederken bu kış oteli kızı Bahar Yazıcı Şer işlerin başına geçerek otel müşterilerini en iyi şekilde ağırlıyor. Grand Yazıcı’da genç sanatçı Hera sahne aldı. Birbirinden hareketli ve eğlenceli parçaları ile tatilcileri gece boyunca coşturup eğlendiren Hera hem kulağa hem göze hitap etti. Grand Yazıcı’da yeni yıla girenler arasında Bahar Yazıcı-Ozan Şer, Ahmet Gümüştekin arkadaşı Canan Şirin, Akif Beki ve eşi Eda Karaytuğ vardı.

Ağaoğlu şirketler Grubu yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu sahibi olduğu My Mountain Ağaoğlu otelinde eşi Semra Ağaoğlu, oğlu Alican torunu Alin, CEO Burak Kutluğ ve Turizm Grup Başkanı Murat Türker Uludağ’da yılbaşını geçiren isimler arasındaydı. My Mountain’de gece Şehnaz Sam sahne aldı. Bu yıl ile birlikte 7. Kez otelde yılbaşında sahne alan Şehnaz Sam bende yakında Ağaoğlu'ndan kadrolu sanatçısı olarak emekli olacağım esprisi sanatçıyı dinlemeye gelen Ali Ağaoğlu ve konuklar tarafından alkış aldı.

Uludağ’ın gözde butik otellerinden Serkan Yazıcı’nın sahip olduğu Le Chalet Yazıcı otelde İstanbul’dan gelen bir grup arkadaş ailecek oteli kapatarak güzel bir yılbaşı ve hafta sonu geçirdiler. Otel’de konaklayanlar arasında Elif İnci-Barış Baran Aras, Tülay Karadeniz, Çiğdem Erdem oğlu Veysel ve Şebnem-Mesut Polatdemir vardı. Yaklaşık 10 ailenin çocukları ile geldiği Uludağ’da bol eğlenceli bir yılbaşı kutlaması geçirdiler.

Uludağ’a Ünlüler Akın Etti...
Veysel-Çiğdem Erdem

Uludağ’a Ünlüler Akın Etti...
Murat Türker-Mümin-Eda Yılmaz

Uludağ’a Ünlüler Akın Etti...
Mesut-Şebnem Polatdemir

Uludağ’a Ünlüler Akın Etti...
Hera

Uludağ’a Ünlüler Akın Etti...
Gülşah-Ender Alkoçlar

Uludağ’a Ünlüler Akın Etti...


Uludağ’a Ünlüler Akın Etti...
Burak Kutluğ-Murat Türker

Uludağ’a Ünlüler Akın Etti...
Semra-Alin-Ali-Alican Ağaoğlu-Murat Türker

Uludağ’a Ünlüler Akın Etti...
Eda Yaratytuğ-Akif Beki

Uludağ’a Ünlüler Akın Etti...
Ali-Senem Bayram, İlhan-Özlem Bayrak

Uludağ’a Ünlüler Akın Etti...
Ahmet Gümüştekin-Canan Şirin

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış