Ülker'den 85 Metrelik Yata Klip...

Murat Ülker, AKYACHT tarafından inşa edilen 85 metrelik süper yat Victorious'a rastlayınca kameraya sarıldı.

Ülker'den 85 Metrelik Yata Klip...

Pladis ve Godiva'nın yönetim kurulu başkanı ve Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker, haftasonu Göcek'de yaşadığı gulet ve yat macerasını anlattı.

Mudo Onursal Başkanı Mustafa Taviloğlu'nu guletinde ziyaret eden Ülker, ardından Akyacht tarafından inşa edilen ve Türkiye'nin en büyük yatı olan Victorious'a rastladı. Yaşadıklarını sosyal medya hesabında paylaşan Ülker, yatçılığın güncel sorunlarına değinmeyi de ihmal etmedi. 

"Neyse sezonun bu son hafta sonunda dost ziyaretleri yaptım. Size Mustafa Taviloğlu ağabeyimi meşhur guletiyle arz ediyorum. Tanıyanlar müstesna şahsiyetini bilirler, zaten tanımayan da yoktur"

Üç Ödüllü Megayat

"Yol üstünde, koyun ağzında Vural Ak beyin o kocaman teknesine tesadüf edince, geçen postumda yerli yat endüstrisinden bahsederken nasıl olduysa ihmal ettiğimi fark ettim ve hemen bordaladım ve sizin için bu muhteşem tekneyi içten dıştan çektim. İçindeki sanat eserlerine kadar yerli olan bu muhteşem bir başyapıt, şimdiye kadar ülkemizde inşa edilmiş en büyük ve lüks tekne M/Y Victorious 85 metre boyu ve 2.290 GT büyüklüğü ile Türkiye'de üretilen en büyük ve pahalı megayat. Kocaeli'nde Akyacht tersanesinde Türk işçi, mühendis ve mimarları tarafından üretildi. 3 kere kendi sınıfında dünyanın en iyi megayat ödülünü aldı”

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış