Türkiye Sağlık Konusunda Bir Başka...

Tayland'da sivrisinek ısırması sonucu Dang Humması'na yakalanan Leyla Bilginel, önceki gün oğlu Kayra ile Nişantaşı City's deydi.

Türkiye Sağlık Konusunda Bir Başka...

Türkiye Sağlık Konusunda Bir Başka...
Sağlığı ile ilgili konuşan Bilginel "Sağlık konusunda çağ atlamış bir ülkeyiz. Gittiğim devlet hastanesinde çok güzel bir tedavi süreci geçirdim. Beni Ülkeme getiren Sağlık Bakanlığı'na bağlı ekiplere çok şey borçluyum. Şu anda tedavim bitti sayılır ama kendimi yorgun hissediyorum sadece. Doktorlarım bana bol bol yemek yiyip güçlenmemi söylediler. Uzun bir süre ülkemde kaldıktan sonra tekrar Tayland'a döneceğim" dedi.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Fatal error: Call to a member function rowCount() on boolean in /home/bimagazin/domains/bimagazin.com/public_html/includes/ilgili.php on line 74