Tuğba Ünal, Kar Tatilinden Mayosuyla Kar Pozları Verdi...

Tuğba Ünal, çıktığı kar tatilinden paylaştığı karelerle beğeni topladı. Albüm öncesi Uludağ'da enerji toplamak için tatile çıkan ünlü şarkıcı, soğuğa aldırış etmeden giydiği mayosuyla kar üzerinde poz verdi.

Tuğba Ünal, Kar Tatilinden Mayosuyla Kar Pozları Verdi...

Tuğba Ünal, Kar Tatilinden Mayosuyla Kar Pozları Verdi...Karlar Kraliçesi: Elsa Gibiyim

Kar üzerinde verdiği pozlarıyla dikkat çeken Tuğba Ünal, "Karlar Kraliçesi Elsa gibiyim. Biz ne kışlar gördük." notuyla tatil karnesini paylaştı. Elinde kahvesiyle ve saçını havluyla sardığı pozlarıyla da beğeni topladı.

Tuğba Ünal'a Beğeni Yağdı

Kısa sürede sosyal medyada paylaştığı kar pozlarıyla beğeni rekoru kıran Tuğba Ünal, hayranlarından tam not aldı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış