Tuğba Ekinci Tarkan'ı eleştirdi

Tuğba Ekinci, önceki gece Etiler’de yapılan rutin trafik kontrolüne takıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekinci, Tarkan'ın videosu ile ilgili konuşarak yine bir polemik konusu yaratmaya çalıştı.

 Tuğba Ekinci Tarkan'ı eleştirdi

 Tuğba Ekinci Tarkan'ı eleştirdi

Tuğba Ekinci, önceki gece Etiler’de yapılan rutin trafik kontrolüne takıldı. Çantasını değiştirirken ehliyet ve kimliğini almayı unutan Ekinci’nin yardımına ise sevgilisi Ahmet Yıldırım koştu.

2011 yılındaki Altın Kelebek Ödülleri'nde sahneye atlayarak Tarkan'a "neden okul yaptırmıyorsun?" sorusuyla polemik yaratan Ekinci, Yine Tarkan'ı eleştirerek polemik konusu yaratmaya çalıştı. Baba olacağını açıkladığı videosuyla ilgili konuşan Ekinci, "Ben o kadar büyük bir star değilim ama olsam şu zamanda öyle bir paylaşım yapmam. Tarkan büyük bir star ve bu paylaşımı yapması hoş değil. Afrin olayları var, o kadar şehidimiz var ve Tarkan baba olacağını açıklıyor. Bu açıklamasını önce Afrin için bir şeyler paylaşıp daha sonra yapabilirdi. Bu tarz şeylere herkesin dikkat etmesi gerekir. Bu paylaşım olsun, eğlence ve yemek paylaşımları olsun hoş değil. Afrin için tek bir paylaşım yapmamış" dedi.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

İlginizi Çekebilir