Torunlarıyla Moral Depoladı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı iş insanı Ali Ağaoğlu, bayramda ailesiyle birlikte teknelerinde mavi tur yolculuğu yaptılar.

Torunlarıyla Moral Depoladı...

Torunlarıyla Moral Depoladı...Ünlü iş insanı Ali Ağaoğlu, bir kaç hafta önce geçirdiği rahatsızlık sonrası bayramda çocukları ve torunları ile mavi tur yolculuğuna çıktı. Bayram boyunca torunları ile güzel vakit geçiren Ali Ağaoğlu enerji ve moral depoladı. Ağaoğlu torunuyla tavla oynadı. Bu güzel anı fotoğraflayan oğlu Alican Ağaoğlu tatilden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış