Toplusoy Çifti Tekne Keyfi Yaptı...

Maimi’de yaşayan Buğra Toplusoy ve Ceyda Ateş çifti hafta sonu ufaklığı bakıcısına bırakıp arkadaşları ile tekne keyfi yaptılar.

Toplusoy Çifti Tekne Keyfi Yaptı...

Toplusoy Çifti Tekne Keyfi Yaptı...

Güzel oyuncu Ceyda Ateş eşi Roman Mağazaları’nın veliahttı Turgut Toplusoy ile birlikte Maimi’de arkadaşlarıyla birlikte tekne keyfi yaptılar. Kızları Talia ise bakıcısı ile evlerinde kaldı. Ceyda Ateş, Buğra Toplusoy ile 2018 yılında Amerika Miami'de evlenmişti. Çift hala Maimi’de yaşıyor. Ceyda Ateş, teknede eşi ile olan karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. İnstagram hesabından yaptığı paylaşımına; "Kendisi iyi çıktıysa sorun yok" notunu düştü.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış