The Ashk'dan Şifa Koleksiyonu...

Kokuların tenimizde ve her ortamda, insanlara duygusal ve fiziksel olarak dengeli olmasını amaç edinen The Ashk’ın yeni serisi piyasaya sunuldu.

The Ashk'dan Şifa Koleksiyonu...

The Ashk'dan Şifa Koleksiyonu...

Değişen dünya düzeninde evren bize, içimize ve doğaya dönmeyi öğretiyor. Bu felsefeden yola çıkan The Ashk; doğaya camla dönmeye karar verdi. Yüzyıllardır süre gelen bu cam sanatını Ashk ile birleştirdi.

Her bir şişe, bir ağaç kabuğu şeklinde oyuldu. Çünkü ağaç, insandan sonra gelen, dünyevi ve mesnevi olan tek canlı. İstedik ki ağacın kudreti ve bilgeliği; hikayesiyle tamamıyla el yapımı ve bitkisel ürünlerimiz ile evlerimizde olsun. The Ashk formülünde, kullanıcıların duygusal ve fiziksel olarak dengeli olmalarını sağlayan bitkisel esans notaları taşıyor. Bu sayede The Ashk mumlarını ve kolonyalarını kullananlar, farklı bir ferahlık ve ruhsal huzura kavuşmanın dinginliğini hissediyor. Kolonya ve mumların logosu ve yazıları, birçok medeniyetin kesiştiği İstanbul ile hat sanatını harmanlayan ünlü hat sanatçısı Osman Yılmazer tarafından hazırlandı.

The Ashk'dan Şifa Koleksiyonu...

Türkiye’nin ilk ve tek lüks kolonya markası The Ashk, özel tasarım mumlarından sonra ürün yelpazesine şifaya niyet ederek The Ashk maskelerini ekledi. Enerji merkezimiz olan çakralarımızın renkleri kullanıldı. Maskeler desen ve içeriği ile oldukça özel . The Ashk Maske ve The Ashk Çakra maske olmak üzere 2 ayrı kutu da satılıyor. Ayrıca maske taşımak için çok özel rengarenk deri kılıflar da sunuyor. Ürünlere www.theashk.com sitesinden ulaşmak mümkün. Ayrıca, Openhaus, Nahhas, Harvey Nichols da satışta.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Fatal error: Call to a member function rowCount() on boolean in /home/bimagazin/domains/bimagazin.com/public_html/includes/ilgili.php on line 26