Tev İzmir Şubesi’nden Muhteşem Gala...

Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şubesi , TEV’in 51. Kuruluş yıldönümünü muhteşem bir gala gecesiyle kutladı. Ömür Gedik’in renkli sunumu ve Ferhat Göçer konseriyle gerçekleşen gala gecesinde, TEV Eğitime Destek Korosu ve TEV bursiyerlerinin sahne performansları Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’ni dolduran binlerce kişi tarafından ayakta alkışlandı.

Tev İzmir Şubesi’nden Muhteşem Gala...

Tev İzmir Şubesi’nden Muhteşem Gala...

Ülkemizin eğitim bursları ve eğitime verilen destek konusunda en köklü ve faaliyet alanı en geniş vakıflarının başında gelen Türk Eğitim Vakfı’nın 51. Kuruluş yıldönümü TEV İzmir Şubesi’nin ev sahipliğiyle Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde kutlandı. 60 kişilik TEV Eğitime Destek Korosu’nun açılışını yaptığı gece, İzmir iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini buluşturdu. Şef Banu Köstem tarafından bu özel geceye hazırlanan koro, profesyonel sahne performanslarıyla göz doldurdu.

Tev İzmir Şubesi’nden Muhteşem Gala...

TEV bursiyerlerinin de sahne aldığı gecede, TEV Eğitime Destek Korosu ve bursiyerler hep birlikte "Ey Özgürlük" diyerek performanslarını tamamladılar. Gecenin finalinde ise TEV Gönüllüsü ünlü sanatçı Ferhat Göçer sahne aldı ve binlerce kişiye eşsiz bir müzik ziyafeti sundu. Ömür Gedik’in sunumuyla renklenen programda Ferhat Göçer, eski ve yeni şarkılarını TEV için söyledi. Ünlü sanatçı geceye katılanlar tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış