TEMA-K Vakfı Zürih’te...

TEMA-K kadın kollarının geleneksel yurtdışı seyahatinin bu yıl ki ayağı Zürih oldu. Esra Öztürk başkanlığında gerçekleşen seyahat 4 gün sürdü.

TEMA-K Vakfı Zürih’te...

TEMA-K Vakfı Zürih’te...TEMA-K kadın kolları Esra Öztürk başkanlığında Zürih’e gitti. Her yıl geleneksel yurtdışı seyahati 4 gün sürdü. Küçük kızını da yanında götüren Esra Hanım, arkadaşlarıyla birlikte şehri doyasıya gezdiler. Keyifli zaman geçiren vakıf üyeleri bol bol fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi. Esra Hanım, Zürih turundan kareleri İnstagram hesabından paylaştı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış