Tatilciler Candan Erçetin Şarkılarıyla Coştu...

Türk müziğinin önemli isimlerinden Candan Erçetin, yaz turnesine tüm hızıyla devam ediyor. KerkiSolfej Organizasyonu ve Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda gerçekleşen konserlerde hayranlarıyla buluşan Candan Erçetin, sırasıyla Altınoluk Amfi Tiyatrosu ve Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı.

Tatilciler Candan Erçetin Şarkılarıyla Coştu...

Tatilciler Candan Erçetin Şarkılarıyla Coştu...İki günde üst üste verdiği konserlerle sevenleriyle bir araya gelen Candan Erçetin, sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gelen binlerce müzikseverle hep bir ağızdan seslendirdi. Sahnedeki enerjisiyle ve muhteşem performansıyla dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatan Erçetin, repertuarında yer verdiği potpori şarkılarla da coşkuyu iki katladı. Yaz boyunca sevenleriyle buluşmaya devam edecek olan Candan Erçetin, 8 Ağustos'ta Bodrum Antik Tiyatro’da, 27 Ağustos’ta ise Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alacak.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış