Taşpınar, 4 Bin Yıllık Ağaçla Poz Verdi...

Sosyetenin tanınmış simalarından Eda Taşpınar, dünyanın en geniş çaplı, Kaliforniya'daki 4 bin yaşındaki devasa ağaç ile poz verdi.

Taşpınar, 4 Bin Yıllık Ağaçla Poz Verdi...

Taşpınar, 4 Bin Yıllık Ağaçla Poz Verdi...Gördüğü doğal güzellikleri sosyal medya hesabından takipçileri ile de paylaşan Eda Taşpınar, bu kez Kaliforniya'ya gitti. Sequoia ormanında bir gün geçiren Taşpınar, dikkat çeken bir ağaç ile karşılaştı. Çapının 33 metre olması sebebiyle, dünyanın en geniş ağacı ünvanını taşıyan 4 bin yıllık doğal güzellikle poz veren Taşpınar, takipçilerini bilgilendirmeyi de ihmal etmedi. Yapısal özelliklerini takipçileri ile paylaşan Taşpınar, hemen sonrasında gizemli sevgilisi D'ye cep telefonunu vererek fotoğraf çekmesini söyledi. 

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış