Şuursuz Aşk’ın Finaline Büyük Kutlama

Başrollerini İsmail Hacıoğlu ve Ebru Şahin’in paylaştığı, 20 Aralık’ta Şeddadi Yapım yapımcılığında vizyona girecek Şuursuz Aşk filminin final yemeği çekimlerin gerçekleştirildiği Bilezikçi Çiftliği’nde yapıldı.

Şuursuz Aşk’ın Finaline Büyük Kutlama

Şuursuz Aşk’ın Finaline Büyük Kutlama

Tüm oyuncuların tam kadro katıldığı kutlamada Burcu Kara, Ayşegül Günay, Ruhi Sarı, Ayşen Batıgün, Tuncer Salman, yönetmen Umut Ertek ve görüntü yönetmeni Sami Saydan basının sorularını cevapladı. Ekip, basın toplantısı sonrasında bir de kutlama pastası kesti.

Filmde ‘Yusuf’ karakterini canlandıran İsmail Hacıoğlu "Çok güzel bir ekiple çalıştık. Gördüğünüz ekip kadar bir de kamera arkasında var. Bambaşka bir film çıktı ortaya, isminden de anlaşılacağı üzere. Çok severek ve isteyerek bu yola çıktık. 20 Aralık’ta vizyondayız. Ben bu filmde Yusuf karakterini canlandırıyorum. Rehabilitasyon merkezinde karşılaşan iki kişinin aşk hikayesi, tabii ki bu aşkın çevresinde bir sürü dünya göreceğiz" diyerek heyecanını paylaştı.

Şuursuz Aşk’ın ‘Menekşe’si Ebru Şahin "Rehabilitasyon merkezinde tedavi gören insanların yollarının kesiştiği bir hikaye. Çok samimi, güzel bir iş. Bizler için duygu dolu bir çalışma süreci oldu. İsmail’le ilk filmim, son olmayacak ama inşallah. Çok iyi partnerlik etti, güzel bir ekip olduk" dedi.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış