Türk Pop Müziğinin Süperstarı Ajda Pekkan, Cumhurbaşkanlığı'nın himayesinde gerçekleştirilen, "İstanbul Yeditepe Konserleri" ile hayranları ile buluştu. İstanbul Kuruçeşme de gerçekleşen konserde sanatçı klasikleşmiş şarkılarının yanı sıra halk müziğinin seçkin örneklerini de seslendirdi.
Beyaz renk şık bir kostüm giyen sanatçı, müziğe verdiği katkılardan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.
Konserine Fikret Şenes'in "Sihirli Aşk" şarkısı ile başlayan sanatçı hemen ardından Sezen Aksu'nun "Vitrin" ve Şehrazat'ın "Flu Gibi" şarkılarını seslendirdi. Diva sonrasında peşi sıra "Amazon", "Kim Olsa Anlatır", "Bana Yalan Söylediler", "Sensiz Yıllarda", "Yakar Geçerim", "Kimler Geldi Kimler Geçti", "Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile", "Her Yaşın Ayrı Bir Güzelliği Var", "Oyalama Beni", "Hür doğdum hür yaşarım... Kime Ne", "Kaderimin Oyunu", "Affetmem Asla Seni", "Aynen Öyle", "Bambaşka Biri" gibi klasikleşmiş şarkılarını seslendirdi.
Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
-
0
BEĞENMEDİM
-
0
GÜLDÜM
-
0
ALKIŞ
-
0
BEĞENDİM
-
0
ŞAŞIRDIM
-
0
ÜZÜLDÜM
-
0
KIZDIM
-
0
SEVDİM
Yorumlar (0)