Şimal Kulakların Pasını Sildi...

Başarılı sanatçı Şimal İstanbul eğlence hayatının en yeni mekanı Ataşehir Endoff'ta muhteşem bir performansa imza attı.

Şimal Kulakların Pasını Sildi...

Şimal Kulakların Pasını Sildi...Baştan sona tempolu ve enerjik bir sahneye imza atan başarılı sanatçı, kendisini dinlemeye gelen müzikseverleri adeta mest etti. Bir araya sahneye moda dünyasından müzik dünyasına transfer olan genç müzisyen Beste Korkmaz'ı da davet eden Şimal, yakın dostuyla çok özel bir düete imza attı.

İki saat kaldığı Enoff sahnesinden alkışlar eşliğinde inen Şimal, müzikseverlerin yoğun isteği üzerine sahneye geri dönerek yaklaşık kırk beş dakika süren özel bir istek performansı gerçekleştirdi. Bis yapmak yerine hayranlarının istek yaptığı şarkıları seslendirerek herkesin gönlünü kazanan Şimal, programını Ahmet Kaya şarkıları ile sonlandırdı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış