Oyuncu Serenay Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bursin Los Angeles’ta olduğu için galaya yalnız katıldı. Siyah giyim tarzıyla dikkat çeken Sarıkaya, "Her zaman değim ama siyahi seviyoruz. Biraz kurtarıcı oluyor" dedi. Mehmet Günsür’dan övgüyle bahseden Sarıkaya, "Mehmet çok özel bir insan. Yüreğini koyduğu her şeyde çok güzel oluyor. Bu işe ne kadar emek verdiğini, her şeyini ortaya koyduğunu biliyorum. Bu gece onun yanında olmak için buradayım. Umarım herkese ulaşabilir bu proje" diye konuştu.
Sarıkaya, "Sizin de ileride böyle bir projeniz olur mu?" sorusuna "Çok isterim ama benim biraz daha yolu var galiba. Öyle bir tecrüben, yetkinliğim yok. Kariyerimin ilerleyen zamanlarında isteyebilirim.
Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde yeni yaşını kutlayan annesi Ümran Sarıkaya’ya doğum günü sürprizi yaptığını açıkladı. Yoğunluktan dolayı annesiyle pek görüşemediğini belirten Sarıkaya, "Ona sürpriz yaptım. Güzel bir yere tatile yolladım" dedi.
"Bella Hadid Takip Ediyorum"
Giyim tarzıyla birçok kadın tarafından örnek alınan Seranay Sarıkaya, bunanla ilgili soru üzerine "İyi bir stil danışmanıyla çalışıyorum. Daha yenilikçi, bana uygun şeyler yapmaya çalışıyoruz. Son dönemde Bella’yı (Bella Hadid) takip ediyorum" şeklinde konuştu. Sarıkaya "Vücudunuz da beğenmediğiniz bir yeriniz var mı?" şeklindeki soruya "Kendimle barışık bir insanım. İyi ya da kötü neyse olanı korumaya çalışıyorum. Olanla barışık olan bir insanım. Çok öyle dertlerim olmadı" diye cevap verdi.
Yorumlar (0)