Sen De Yapabilirsin Demek İçin Köylerde...

Çocuklarımız dünyanın en büyük servetidir ve onlara verilebilecek en değerli şey zamanımızdır diyerek çıktığı yolda uzun yıllardır işinden arta kalan vaktini ülkemizin çeşitli bölgelerindeki ihtiyacı olan çocuklara ayıran Emine Ün’ün en son durağı Giresun’du.

Sen De Yapabilirsin Demek İçin Köylerde...

Sen De Yapabilirsin Demek İçin Köylerde...Çocuk İşçiliğini önlemek adına fındık toplayan ailelerin çocuklarının çalışmaktansa eğitim almalarını sağlayan projeleri destekleyen sanatçı, SEYEV ile Yavuzkan Fındık Fabrikasının ortaklaşa yaptığı projede çocuklarla buluştu.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış