Seda Sayan’dan Oğulcan Yorumu

Seda Sayan Baltalimanı Portex’de yapım şirketleri Global media’nın vermiş olduğu iftar yemeğinden çıkarken görüntülendiler.

Seda Sayan’dan Oğulcan Yorumu

Seda Sayan’dan Oğulcan Yorumu

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Seda Sayan, "Yapım şirketimizin her sene vermiş olduğu iftar yemeğinden çıktık. Bu yılki iftarda çok güzel geçti" dedi. Muhabirlerin "Oğlunuz Oğulcan’ın, sevgilisi Sima Tarkan'ı sizle tanıştırdığı yönünde haber çıktı. Doğru mu?" şeklindeki sorusuna Sayan, "Henüz tanışmadık. Kız arkadaşı hakkında konuşmadık bile. Benim çocuğum kimi getirmek isterse başımın tacıdır. Oğluma saygı duyarım ama erken olduğunu düşünüyorum" dedi.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış