Şampiyonluk kutlamalarına İrem Derici damgası!

İrem Derici, 31 Mayıs’ta müzikseverlerle buluşacak 90’lı yılların şarkılarından yaptığı albümü “Mest Of” ‘da yer alan şarkılarını ilk defa dün gece Süper Lig ‘de 22. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray taraftarlarına Türk Telekom Stadında söyledi.

Şampiyonluk kutlamalarına İrem Derici damgası!

Şampiyonluk kutlamalarına İrem Derici damgası!

Galatasaray’ın 22. Şampiyonluk kutlamalarına katılan İrem Derici, Gala Gece’sinde yeni albümünde yer alan "Aşkımız Olay Olacak" şarkısını Galatasaray için seslendirdi.

Göz alıcı enerjisiyle izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatan İrem Derici, spor imzalı kıyafeti ile de göz doldururken yeni şarkılarıyla şampiyonluk kutlamalarına damgası vurdu!

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış