Sahnesinde Mesut Yar'ı Ağırladı

Bodrum'lu müzikseverlere bu sene kapılarını açan Forte Bodrum'da önceki gece ünlü sanatçı Gökhan Tepe sahne aldı.

Sahnesinde Mesut Yar'ı Ağırladı

Sahnesinde Mesut Yar'ı Ağırladı
Hayranlarını "Adı Aşk Olsun" şarkısıyla selamlayan Gökhan Tepe "Bugün beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Bugün sizler için benim bestelerinden olan şarkıları söyleyeceğim. 90'lardan benim çıkış yaptığım dönemden de örnekler vereceğim. Şimdi sevgili dostum Ebru Gündeş'in son albümünün çıkış parçasının bestesi bana ait." sözleriyle "Aşık" şarkısını seslendirdi. Kendisini dinlemeye gelen onlarca hayranını sevilen şarkılarıyla eğlendiren Tepe sahne performansıyla muhteşem bir konsere imza attı.
Konserinin ikinci yarısına hızlı bir giriş yapan Gökhan Tepe, 80'li yılların arabesk şarkılarını seslendirdi. Kendisini dinlemeye gelen Mesut Yar'ı da sahnesinde ağırlayan Gökhan Tepe muhteşem bir düete imza attı. Gökhan Tepe "Hep bizi programlarında ağırladı. Ben de sahnemde ağırlamış oldum, kendisine çok teşekkür ediyorum." diyerek Mesut Yar'ı yerine uğurladı.
Yaklaşık olarak iki saatlik konserini alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde noktalayan Gökhan Tepe "Bir daha ki hafta görüşmek üzere. Hepinize çok teşekkür ediyorum." sözleriyle sahneden ayrıldı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış