Sabırla Yargı Sürecini Bekliyor...

Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemeye verilen ve Ocak ayında hakim karşısına çıkacak olan Ozan Güven aylar sonra açıklamada bulundu.

Sabırla Yargı Sürecini Bekliyor...

Sabırla Yargı Sürecini Bekliyor...

Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemeye verilen ve Ocak ayında hakim karşısına çıkacak olan Ozan Güven aylar sonra açıklamada bulundu. Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla 2021 Ocak ayında hakim karşısına çıkacak olan ünlü oyuncu Ozan Güven, aylar sonra ilk kez görüntülendi. Levent'teki evine motoruyla gelen Ozan Güven'e darp iddialarıyla ilgili soru soruldu. Güven, "Konu yargı sürecindedir, sabırla yargı sürecini bekleyelim" demekle yetindi.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış