Petek Ertüre Yeni Yaşına Ailesiyle Girdi...

Cemiyet hayatının sevilen hanımlarından Petek Ertüre Oal, yeni yaşını eşi Serdar Oal ve oğlu Ali Ege Ağaoğlu ile birlikte evlerinde pasta keserek kutladılar.

Petek Ertüre Yeni Yaşına Ailesiyle Girdi...

Petek Ertüre Yeni Yaşına Ailesiyle Girdi...İş insanı Serdar Oal ile 26 Ağustos'ta evelenen Petek Ertüre Oal, yeni yaşına girdi. Ali Ege Ağaoğlu, annesine aldığı çiçeğe; "Seni çok seviyorum canım. İyi ki benim annemsin. Doğum günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum canım annem. Dünyanın en güzel annesi" yazdı. Serdar Bey ise eşine büyük bir demet çiçek alarak yaş gününü kutladı. Doğum gününü evde ailesiyle birlikte kutlayan Petek Hanım, güzel günden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış