Paris'te Şık Akşam Yemeği...

İş insanı Barış Baran Aras, eşi Elif İnci Aras ve oğlu Atlas Celal ile birlikte gittiği Paris tatilinde şık bir akşam yemeğine çıktılar.

Paris'te Şık Akşam Yemeği...

Paris'te Şık Akşam Yemeği...Sosyetenin tanınan simalarından Aras Kargo sahibi Barış Baran Aras, eşi Elif İnci Aras ve oğlu Atlas Celal ile birlikte geçtiğimiz günlerde Fransa'ya tatile gittiler. Şehri doyasıya gezen Aras ailesi, hem dinleniyor hem de eğlenceli zaman geçiriyor. Paris'te şık bir akşam yemeğine çıkan aile, fotoğraf çekmeyi de ihmal etmediler. Elif Hanım, tatilden kareleri sık sık İnstagram hesabından paylaştı. 

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış