Paris'te Romantik Doğum Günü...

Aşkları doludizgin devam eden genç iş insanı Allan Hakko, kız arkadaşı Selin Yağcıoğlu'nun yeni yaşını Paris'te kutladı.

Paris'te Romantik Doğum Günü...

Paris'te Romantik Doğum Günü...Genç iş insanı Allan Hakko ve Selin Yağcıoğlu çifti Fransa'da tatil yapıyor. Birlikte tatile çıkan romantik ikili Paris'i gün boyu geziyor. Kız arkaşının doğum gününü kutlamak isteyen Hakko, romantik bir mekanda kutlama yaptı. Romantik bir akşam yemeği de yiyen aşıklar daha sonra lüks otellerine geri döndüler. Keyifli tatillerinden anlar paylaşan Selin Yağcıoğlu, güzel giden birlikteliklerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 1101
    BEĞENDİM
  • 1101
    SEVDİM
  • 1100
    GÜLDÜM
  • 1101
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış